kies je voor een 4-, 6-, of 8-persoons vakantiewoning?

De 4-, 6- en 8-persoons vakantieverblijven op ruime kavels zijn gebouwd met duurzame materialen, zoals houtskelet bouw en inheemse sedum op het dak van woningtype Grevelingen. Alle woningen hebben een plat dak, waardoor er geen ruimteverlies is door schuin dakbeschot. Ze zijn goed geïsoleerd en gasloos, met warmte en energie afkomstig van luchtwaterwarmtepompen en zonnepanelen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming beneden en een split airco boven, terwijl de ruime woonkamer en luxueuze keuken comfortabel zijn ingericht met A-merkapparatuur.

EXCLUSIEF INTERIEUR

Het interieurpakket voor woningen in buitenverblijf De Schouwse Valleien weerspiegelt de omgeving van strand, duin en bos. De interieurarchitect heeft drie pakketten ontwikkeld die de natuurlijke schoonheid van de locatie belichamen. Het Strandpakket is geïnspireerd door de zee en het zand, met zachte tinten als écru, beige en wit, gecombineerd met hout en lichte stoffen, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. Het Duinpakket focust op warmte en huiselijkheid, met aardse kleuren zoals taupe, terra en bruin, gecombineerd met rotan en wol. Dit creëert een gezellige en uitnodigende ambiance. Het Bospakket haalt inspiratie uit het omliggende bos, met groene, bruine en aardetinten, en houten accenten. Dit pakket ademt een kalme en harmonieuze sfeer, verbonden met de natuur. Elk pakket biedt een unieke weerspiegeling van de omgeving.

Interesse in zo’n pracht villa?
Schrijf je nu in

investeer in jezelf, juist nu!

De Schouwse Valleien is een kans om te investeren in de beste vakantie die je je kunt voorstellen. In een uniek villaresort pal tussen strand, duin en dorp op een hoogstaande Zeeuwse toplocatie. Ook puur financieel een buitenkans! Zeker nu, met de huidige rentestand en de ‘herontdekking’ van Nederland als vakantieland.
Sales Team
De Schouwse Valleien

Eric van Lanschot &
Martijn Bregman