lopen we naar het strand
of gaan we een dagje de hort op?

De omgeving van De Schouwse Valleien biedt het beste van twee werelden. In de nabijheid van Burgh en Haamstede vind je een scala aan eetgelegenheden en winkels, waaronder boerderijwinkels en unieke boetieks. Zierikzee, met zijn historische stratenpatroon en diverse musea, is ook gemakkelijk bereikbaar. De ligging van De Schouwse Valleien integreert naadloos met de natuur van de Kop van Schouwen. Met organische aanplant en een informele sfeer biedt het park een unieke ervaring, weg van traditionele vakantieparken.

BURGH-HAAMSTEDE

Burgh-Haamstede is een fijne badplaats dichtbij de Noordzeekust met brede stranden en schoon zwemwater. Met de natuurgebieden op de Kop van Schouwen binnen handbereik is er genoeg te ontdekken voor de actieve bezoeker: mountainbiken, paardrijden, fietsen, wandelen en klimmen, het kan hier allemaal. Verken Burgh-Haamstede waar kernen als Burghsluis, Westenschouwen, Nieuw-Haamstede, Burgh en Haamstede één worden. Midden in de natuurpracht ligt Boswachterij Westerschouwen, de ideale plek voor wandel- en fietstochten, klimavonturen en nog veel meer. Duik in de rijke geschiedenis door historische schatten zoals de Karolingische Ringburgwal en Slot Haamstede te ontdekken. Laat de wind door je haren waaien terwijl je langs de stranden van Westenschouwen en Nieuw-Haamstede wandelt en beklim de indrukwekkende Plompe Toren in Burghsluis voor een spectaculair uitzicht of breng een bezoek aan het culturele erfgoed van het charmante dorp Burgh. Kortom, geniet van de groene oase van Burgh-Haamstede en alles wat deze prachtige badplaats te bieden heeft.

MAXIMAAL 30 MINUTEN DICHTBIJ

Haamstede biedt tal van activiteiten binnen een straal van 30 minuten, ook als je een dagje strand wilt overslaan. Voor geschiedenisliefhebbers is het Slot Haamstede een fascinerende plek, een middeleeuws kasteel met een rijke geschiedenis. Nabijgelegen ligt ook het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, waar je meer te weten komt over de ramp van 1953 en waterbeheer in Nederland. Voor gezinnen biedt Deltapark Neeltje Jans een combinatie van educatie en entertainment met tentoonstellingen over de Deltawerken en een overdekt aquarium. Liefhebbers van cultuur kunnen het stadje Zierikzee verkennen, met zijn historische gebouwen, musea, en gezellige winkelstraatjes. En natuurlijk zijn er de verschillende lokale restaurants en cafés waar je kunt genieten van de Zeeuwse keuken.

Interesse in zo’n pracht villa?
Schrijf je nu in

investeer in jezelf, juist nu!

De Schouwse Valleien is een kans om te investeren in de beste vakantie die je je kunt voorstellen. In een uniek villaresort pal tussen strand, duin en dorp op een hoogstaande Zeeuwse toplocatie. Ook puur financieel een buitenkans! Zeker nu, met de huidige rentestand en de ‘herontdekking’ van Nederland als vakantieland.
Sales Team
De Schouwse Valleien

Eric van Lanschot &
Martijn Bregman