de kern van het concept is
het verlangen naar rust en eenvoud

De villa’s in De Schouwse Valleien zijn minimalistisch en authentiek, met een opvallend samenspel van open en gesloten vormen in de gevels. Deze esthetische keuze biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook maximale privacy voor de bewoners. Met grote glazen gevels wordt een gevoel van vrijheid en veel lichtinval gecreëerd, waardoor het leven binnen bijna buiten lijkt te zijn.

genieten van familie, vrienden
en huurinkomsten

Het delen van een vakantieverblijf heeft voordelen, zoals het terugvorderen van btw over de aankoop en het dekken van kosten met huuropbrengsten. Daarnaast blijft er een verhuurrendement over. De blijvende betrokkenheid van de ontwikkelaar zorgt voor een degelijke uitvoering van plannen en biedt zorgeloos verhuur door de beheerder, die ook voor schoonmaak zorgt.

Interesse in zo’n pracht villa?
Schrijf je nu in

investeer in jezelf, juist nu!

De Schouwse Valleien is een kans om te investeren in de beste vakantie die je je kunt voorstellen. In een uniek villaresort pal tussen strand, duin en dorp op een hoogstaande Zeeuwse toplocatie. Ook puur financieel een buitenkans! Zeker nu, met de huidige rentestand en de ‘herontdekking’ van Nederland als vakantieland.
Sales Team
De Schouwse Valleien

Eric van Lanschot &
Martijn Bregman