De Schouwse Valleien

een stoer, glooiend resort

Eenvoudig en geraffineerd in ontwerp. Met stoere materialen die natuurlijk opgaan in de omgeving. Kleuren in het gamma van duinen en strand. Maar De Schouwse Valleien blijft niet steken in vlakke verwijzingen naar zon, zee en schelpen. Het hele concept ademt het DNA. Van de glooiing in het resort tot de drie landschapsthema’s en de typering van de woningen. De essentie van Zeeland op zijn mooist.

concept_sean

vrijheid

natuurlijke glooiing

De woningen danken hun warme uitstraling aan onder meer het gebruik van hout. Maar dat is niet het enige natuurlijke eraan. De woningen en villa’s liggen natuurlijk verspreid door het resort, langs glooiende lijnen, die de omgeving accentueren en privacy bieden.

dé mix tussen duin en strand

De Schouwse Valleien bestaat uit een Westelijk en Oostelijk deel met een natuurlijk overgang naar duinen en natuur. In beide delen worden (tot wel 12-persoons!) vrijstaande villa’s gerealiseerd. Het Westelijk deel zal als eerste in verkoop gaan en biedt keuze uit 4-, 6- en 8-persoonsvilla’s.

dé mix tussen duin en strand

De Schouwse Valleien bestaat uit een Westelijk deel met aansluiting op het duin en een Oostelijk deel met aansluiting op het strand. In beide delen worden (tot wel 12-persoons!) vrijstaande villa’s gerealiseerd. Het Westelijk deel zal als eerste in verkoop gaan en biedt keuze uit 4-, 6- en 8-persoonsvilla’s.

Interesse in zo’n pracht villa?
Schrijf je nu in