Het eindeloze ritme van rollende golven

Een uitgestrekt, verlaten strand nodigt uit tot mijmeren en ontspanning, terwijl je geniet van de zonsondergang en activiteiten zoals schelpen zoeken en krabbetjes vangen. Het strand, bos en duinen van de Kop van Schouwen bieden ook mogelijkheden voor fysieke activiteiten zoals wandelen, hardlopen en fietsen. Hier ervaar je de krachten van de natuur in alle seizoenen, van de harde wind tot de sterrenhemel na zonsondergang. De combinatie van mentale rust, fysieke inspanning en comfortabele vakantiewoningen maken De Schouwse Valleien tot een toplocatie waar je van zult genieten.

EN DAN, ALS IN EEN SPROOKJE,
STA JE OOG IN OOG MET EEN HERT

De ongerepte natuur van de Kop van Schouwen is een ware trekpleister, waarvan het behoud cruciaal is geworden met de opkomst van het toerisme in de tweede helft van de twintigste eeuw. Hoewel sommige delen van het duinlandschap nu niet altijd toegankelijk zijn om de flora en fauna te beschermen, blijft er genoeg pracht over om te genieten van activiteiten zoals wandelen, hardlopen, paardrijden en fietsen.

Interesse in zo’n pracht villa?
Schrijf je nu in

investeer in jezelf, juist nu!

De Schouwse Valleien is een kans om te investeren in de beste vakantie die je je kunt voorstellen. In een uniek villaresort pal tussen strand, duin en dorp op een hoogstaande Zeeuwse toplocatie. Ook puur financieel een buitenkans! Zeker nu, met de huidige rentestand en de ‘herontdekking’ van Nederland als vakantieland.
Sales Team
De Schouwse Valleien

Eric van Lanschot &
Martijn Bregman